Címlap Rólunk
: :
Kapcsolat Naptár Linkek Honlaptérkép Hírlevél
 
rólunk
  Coats logo
 
home + rólunk
 
SEARCH   
   

products
stitching
 

Coats Crafts Hungary bemutatkozó

A Coats Crafts Hungary az egész világra kiterjedő Coats család tagja, melyet több mint 250 évvel ezelőtt alapítottak, és napjainkban több mint 60 országban van jelen.

A Coats Crafts Hungary erős márkái, disztribúciója, technikai szakértelme, valamint elkötelezett és képzett csapata révén úttörő szerepet képvisel a lakossági textil üzletágban.

A lakossági termékek részére Nagyatádon létesített európai szintű gyártó- és raktárbázisunk nem csak a magyar, hanem az egész európai hálózatunkat kiszolgálja.

Büszkék vagyunk, hogy ezáltal magyar termékek - kiváló minőségű varrócérnák, horgolócérnák, hímzőfonalak, kötőfonalak - sokasága jut el Európa fogyasztóihoz!

Közvetlenül engedéllyel rendelkező kereskedőket, viszonteladókat szolgálunk ki, a végfelhasználók részére termékeink elérhetőségét országos partnerhálózatunk garantálja - többszáz fonalszaküzlet illetve rövidáru bolt!

Kellemes időtöltést kívánunk Önnek honlapunk böngészésekor! Reményeink szerint termékeink, akcióink, mintáink és modelljeink felkeltik az érdeklődését, és felhasználásra sarkallják!

   
 
 
 
 
Coats.com Coatscrafts.com Honlaptérkép Hírlevél